Objednávky na následující den nejpozději 1 pracovní den předem do 12:00 hodin

Přidat na plochu
E-shop (500) > Hotová jídla (26) > Plněné knedlíky uzeným masem se zelím 520g RD

Plněné knedlíky uzeným masem se zelím 520g RD

E-shop (500) > Hotová jídla (26) > Plněné knedlíky uzeným masem se zelím 520g RD
Plněné knedlíky uzeným masem se zelím 520g RD
Kód: 01407

Množství na skladě více než 10
Aktualizace skladu 20.05.2025 09:30

Cena s DPH 76.16 Kč
Cena bez DPH 68.00 Kč

EAN 8594058819285
MJ ks


ks

Doprava
rozvoz119.79 Kč
osobní odběr0.00 Kč

Popis produktu:

SLOŽENÍ: plněné knedlíky 58 % (PŠENIČNÁ mouka, bramborová kaše (sušené brambory 35 %, barvivo E100, antioxidant, E330, E221, emulgátor E471, škrob, sůl kamenná, kypřící prášek E450, E500, protispékavá látka E170), voda, špekové kostky 27 % (vepřové maso, voda, jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodičnan draselný), stabilizátor E450, glukózový sirup, dextroza, antioxidant E301, extrakty koření, konzervant (E250, kouř), slunečnicový olej, zelí kysané 41 % (bílé zelí hlávkové, pitná voda, jedlá sůl, kmín, HOŘČIČNÉ semínko, konzervant: E202, antioxidant: DISIŘIČITAN draselný), cibule, cukr, slunečnicový olej, PŠENIČNÁ mouka, jedlá sůl, ocet kvasný lihový, kmín. Smažená cibule 1 % (tuk, cibule čerstvá) Může obsahovat stopy mléka, vajec.

NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 g: Energetická hodnota 665 kJ/159 kcal, Tuky 5,5 g, Z toho nasyc. mastné kyseliny 2,6 g, Sacharidy 24 g, Z toho cukry 5,9 g, Bílkoviny 5,7 g, Sůl 0,9 g

Návod k použití: 

Před ohřevem propíchněte několikrát krycí folii. Ohřívejte v mikrovlnné troubě při výkonu 750W po dobu 3-4 minuty. Před podáváním doporučujeme promíchat.

0/4 rating1/4 rating2/4 rating3/4 rating4/4 rating 0×
E-shop (500) > Hotová jídla (26) > Plněné knedlíky uzeným masem se zelím 520g RD
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost.